dis: onze mogelijkheden. in het kort. wit u meer weten over onze mogelijkheden neem dan contact met ons op!


Dis traiteur | Gangen menu at home | Gourmetschalen 

Borrelplank

Borrelplank   € 11.50 / PER PERSOON + €25 borg voor de plank
vanaf 2 personen te bestellen.
Inhoud borrelplank:
Gerookte zalm
Verse tonijn
Zoutbol en breekbrood
Zelfgemaakt toastje
3 smeersels
Rondelle
Gehakt balletjes
Kip spiesjes
Serranoham met truffel mayonaise
Reypenaer kaas
Pulled pork
Gemarineerde Gamba’s

Wil jij deze borrelplank niet missen? Bestel dan nu!

Gourmetschalen

STANDAARD   € 11.50 / PER PERSOON
Bestaande uit 9 soorten vlees:
Beef
Mini vinkjes
Kipfilet Kipsaté
Hamburger
Gehakt cordon bleu met – geraspte kaas
Gyros
Peper steak
Varkenshaas

DELUXE   € 14.95 / PER PERSOON
Bestaande uit 12 soorten vlees:
Beef
Mini vinkjes
Kipfilet
Kipsaté
Hamburger
Gehakt cordon blue met – geraspte kaas
Gyros
Peper steak
Varkenshaas
Gemarineerde kipfilet
Gemarineerde biefstuk
Pomodorie haasje

4, 5, 6 of 7 Gangen menu At Home

 

4 gangen € 42.50/per persoon
5 gangen € 50.-/per persoon
6 gangen € 57.50/per persoon
7 gangen € 65.-/per persoon

1 Amuse , keuze uit;
– Rondelle van kabeljauw en risotto, gepaneerd in cassave met mayonaise van kerrie.
– Eendenbout met emulsie van dragon en compote van paprika.

2 Voorgerecht, keuze uit;
– Ceviche van zeebaars, crème van tonijn, frisee, kruidenslaatje, macaron van sinaasappel en mayonaise van Ras el hanout.
– Tartaar van ossenhaas, gefrituurd kwarteleitje in buikspek, gemarineerde mierikswortel en shiitake, compote van ui, gelakte shiitake kruim en truffelmayonaise.
3 Soep, keuze uit;
– Bisque van kreeft, room van Ras en Hanout, Hollandse garnaal en gepoft buikspek.
– Bouillon van rund en truffel, kalfswang, Madeira room en gepoft buikspek.
4 Tussen, keuze uit;
– Coquille, antiboise van tomaat, orzo rijst, saus van tarbot in truffel, krokante Serrano ham en Parmezaan.
– Rendang met udon noodles, saus van tom ka kay, granite van mango en komkommer met kokosklapper.
5 Hoofd, keuze uit;
– Hertenmedaillon, stamp van savooiekool, duxelles van paddo’s en jus van Pedro Ximenez.
– Kabeljauw op de huid gebakken, groene asperge, gepekelde eidooier, geroosterdebloemkool, puree van rattenaardappel en saus van Hollandaise en kerrie.6 Dessert, keuze uit;
– Warm lopend chocolade taartje, gepofte chocolade, crème van toffee, rood fruit en hangop.
-Nogatine passievrucht taartje, gekarameliseerde cashewnoten, coulis van blauwe bes,crumble van yoghurt en mango chutney.7 Kaasplank
– Kaasplank met 6 soorten kaas, aceto van appelstroop, kletzebrood, druiven en walnoten.

Hoe werkt het?
– Minimaal 24 uur vooraf je bestelling doorgeven per mail aan info@disteun.nl of telefonisch 0413.745445.

– Vanaf 2 personen.

– Hulp via Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=fciaCrQZm9k

– Per bestelling alle personen hetzelfde menu.

– Dieetwensen en allergieën kunnen worden doorgegeven, onze koks zorgen voor alternatieven.

  • BORREL:
    een vrije avond ontspannen genieten met een borrel en verrassende hapjes. neem plaats op het middenschip, wij zorgen voor een fantastische avond.
  • CATERING:
    Geeft u een feestje en heeft u geen zin om te koken? Of komen er teveel feestvierders? Wij verzorgen het gehele cateringplan. We nemen uw wensen graag persoonlijk met u door. dan proeven we direct wat voor vlees, vis of vega we in de kuip hebben…
  • BUFFETTEN / WALKING DINER:
    naast onze catering-mogelijkheden en vaste buffetten kunnen we ook naar smaak uw eigen buffet samenstellen. Kom voorproeven in onze keuken in de proeffabriek op de noordkade Veghel.
  • SHARED DINING:
    genieten is het leukst als u dit in gezelschap kunt doen. stelt u zichzelf voor: grote schalen met heerlijke hapjes. verschillende smaken. allemaal even verrassend. vrienden en of familie erbij, wij leggen u in de watten.
  • RECEPTIES:
    we bieden tal van mogelijkheden voor een passende receptie. neem contact met ons op.
vraag een offerte aan of bel: 0413 745445